Livet just nu.

publicerat i Juligt;
Som jag längtar att det ska se ut så här när jag kikar ut genom fönstret.
 
Precis efter att jag kom in i en riktigt go jullängtan slog sommaren till. Har varit alldeles förfärligt varmt till och med här i Kiruna. Jag har försmäktat och inte orkat tänka på något annat än hur jag ska överleva. Pallar inte värme. Men nu så, nu är ordningen återställd igen. Det är flera dagar sen jag sett grannhusen pga otrolig dimma. Igår längtade jag så himla mycket efter snö så jag inbillade mig att det var snöflingor jag såg piska ner utanför fönstret. Det var det inte. Men graderna sjunker sakta med säkert. Snart kommer det nog, hoppas hoppas! 
 
Annars har jag precis trätt in i en obestämd tid av arbetslöshet. Jag njuter av att vara ledig, samtidigt som jag stressar ihjäl över att söka jobb. Alla jobb. Jag tar på riktigt vilket som just nu. Fast jag vill ändå gärna vara ledig ett tag. Jag har inte hunnit få jättebra ordning i min lägenhet än. Och har jättemycket pysselidéer i huvudet som måste få komma ut nu!
Vad jag däremot hunnit med är att inhandla första julklappen förra helgen, och påbörjat en till! Ser ni, jag är ute i god tid! Nu gäller det bara att fortsätta i samma andra. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annie:

Hoppas det ordnar sig på jobbfronten för dig, men försök att njuta av din ofrivilliga ledighet oxå:) Du vet ju inte när du kan ha det igen:) Lite julpyssel låter ju perfekt - när du väl jobbar igen kanske du inte hinner/orkar...

Svar: Tack! :) jaa, försöker njuta och pyssla för fullt! ;)
Jag

Kommentera inlägget här :