Städa städa varje fredag - och snart är det jul!

publicerat i Juligt;
Idag har jag äntligen haft tid att städa. Eller äntligen och äntligen, det är inte så att jag längtat efter att städa, men det har varit VANSINNIGT stökigt här. Vansinnigt I tell you. Har inte orkat/haft tid på aslänge + att jag är en riktig slarver. Så jo, äntligen har jag haft tid att städa. Har även passat på att göra lite höstligt, nära på juligt här inne. Band en stjärna med lite träpinnar och har hämtat hem lite enris och kottar. Sakta men säkert smyger jag in julen.
 
 
Ursäktar crapig bildkvalité. Paddan börjar ge upp.

80-års kalas!

publicerat i Juligt;
Under min bloggfrånvaro har moffa fylllt 80 år! Det firade vi med pompa och ståt. Och en göttig tårta. Min kära syster ligger bakom mästerverket. 
Hon är en riktig fena på tårtbak, kära syster. Här kommer två till exempel från när farfar fyllde 90 år i våras, och från förra året när jag blev 25.
 

På tal om utökning i familjen.

publicerat i Juligt;
Eller på tal om inget egentligen. Men julen handlar ju så mycket om familjen för mig. Är en sån som är såpass familjekär att jag lätt skulle flytta hem till byn igen (om det bara fanns jobb åt mig där i dagsläget) för att bo jättenära familjen. 
Det här är min familj. Mamma, syster, jag och pappa. En bild tagen i somras. 
Ps. Jag böjer på knäna - är egentligen jättemycket längre alla andra (viktigt att poängtera!).