Inte för att klaga, men..

publicerat i Juligt;
Jag har ett starkt behov av att få ur mig lite elände. För det är ganska eländigt just nu. Jag är fortfarande sjuk. Inne på 7:e veckan av förkylning/luftvägs infektion och det tar aldrig slut. Hostar och snorar. Det spelar ingen roll hur mycket c-vitaminer i form av apelsin och ingefära jag äter. Plus att jag har fått äckliga bananflugor i lägenheten. När jag åkte hem för lite sjukdomsvistelse tänkte jag bara vara borta över helgen. Lämnade en klase bananer på köksbänken.. Helgen blev dryga tre veckor och voilá! Bananflugor överallt! Och de vägrar försvinna. Har provat vartenda husmors knep som google kunnat erbjuda mig. Tagit ut soporna varje dag, inte lämnat disk odiskad, städat och städat och städat. Men de jävlarna försvinner inte! Och så längtar jag till julen...Jag tänkte nästan börja julpynta i helgen, men stoppade mig själv i sista sekund. 
Jag behöver sympati. Men framför allt behöver jag bli frisk och flugfri! Livet alltså...
 
 
Även om apelsiner inte duger till att få en frisk, så duger de i alla fall till en vacker dekoration. Låt mig bara överleva till helgen så ska jag bannemig göra lite julfint här inne ändå!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annie:

Städa verkligen riktigt noga, för ibland kan man hitta något gammalt skit som gör att man inte blir av med de där hemska flugorna...:( Hoppas det löser sig! För övrigt tycker jag absolut du ska leva i nuet och julpynta lite om du känner för det - du förtjänar att njuta av julmys redan nu och julen tar slut så himla fort när den väl är här...

Svar: Tack :)
Jag

2:a kommentar, skriven , av Lisas Vinterland:

Tråkigt! Enda fördelen, som jag alltid brukar tänka på är att risken att drabbas till jul är mindre om man går igenom det jäkliga nu! :) Mardröm att vara förkyld och tappa alla sinnen vid julbordet....

Svar: Åh guu, jaa! Att vara sjuk till jul hade varit sämst..
Jag

3:e kommentar, skriven , av Frida:

Kan du inte köpa typ Raidar och spraya så lär de ju dö, flugorna trillar ju av pinn så det gör nog bananflugorna också. Och har du varit på VC? En så lång förkylning och luftvägsinfektion kan vara bakteriellt. Annars kan du kanske få Pulmicort och Bricanyl utskrivet? Krya på dig och död åt flugorna :)

Kommentera inlägget här :