Summering av julhelgen.

publicerat i Juligt;
Så var julen över. Så fort det går! Tänka sig ändå.. Hela bloggen kretsar kring julen och när den väl kommer så har jag inte tid att blogga längre. Jag har ärligt talat haft en ganska stressig och inte alls särskilt fridfull jul. Min planering inför jul gick helt i stöpet, jag trodde att jag planerat så fint men både dagar och nätter gick åt till att fixa julklappar. Jag har inte hunnit julpyssla något, inte fotat som jag tänkt.. Ingenting faktiskt. Det var en trött tjej som steg upp på julaftonsmorgonen med alldeles för få timmars sömn i kroppen.
Men julafton var tokmysig ändå. Morgonpromenad i sedvanlig ordning, besök hos farfar, tända ljus på gravarna, förberedelser inför middagen, Kallen på tv, middag, paketutdelning, fika och allt avslutades med spel halva natten. På juldagen var det hemvändarpartaj hela natten, jag parkerade bilen utanför huset kl 04.00, och kom i säng ungefär en timme senare. Annandagen gick åt till att sova och idag har vi haft lilla julafton med kusinerna. Nu ska det väl ändå vara färdigfirat så att jag får tid över till lite annat? Typ läsa alla julklappsböcker och sånt.. Och juniorvm har ju börjat!
 
 
Det här var mina bästa julklappar, ett halsband från Horror Pop Riot och ett från Karins konstgrepp. När jag fått ordning på allt ska jag slänga upp lite bilder som jag faktiskt hunnit fota!
 

Kommentera inlägget här :